Política de privacitat

La present Política de Privadesa estableix els termes en què Casa rural Pla de Moixons utilitza i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris al moment d'utilitzar el seu lloc web. Aquesta Casa rural està compromesa amb la seguretat de les dades dels usuaris. Quan us demanem omplir els camps d'informació personal amb la qual pugueu ser identificat, ho fem assegurant que només s'emprarà d'acord amb els termes d'aquest document. No obstant això, aquesta Política de Privadesa pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que us recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-se que està d'acord amb aquests canvis.


Informació que és recollida

El nostre lloc web podrà recollir informació personal per exemple: Nom, adreça de correu electrònic i  telèfon.


Ús de la informació recollida

El nostre lloc web empra la informació per tal de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir el contacte amb els nostres usuaris i millorar la nostre comunicació.  És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb ofertes especials, nous serveis i altra informació publicitària que considerem rellevant per a vostè o que pugui brindar algun benefici: aquests correus electrònics seran enviats a l'adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.


Galetes (Cookies)

Una galeta es refereix a un fitxer que és enviat amb la finalitat de sol·licitar permís per emmagatzemar-se al vostre ordinador, en acceptar aquest fitxer es crea i la galeta serveix llavors per tenir informació respecte al trànsit web, i també facilita les futures visites a una web recurrent. Una altra funció que tenen les galetes és que amb elles les web el poden reconèixer individualment i per tant oferir-li el millor servei personalitzat de la seva web.

El nostre lloc web utilitza les galetes per poder identificar les pàgines que són visitades i la seva freqüència. Aquesta informació és emprada únicament per a anàlisi estadística i després la informació s'elimina de manera permanent. Vostè pot eliminar les galetes en qualsevol moment des del seu ordinador. No obstant això, les galetes ajuden a proporcionar un millor servei dels llocs web. Aquestes no donen accés a informació del seu ordinador ni de vostè, a menys que vostè així ho vulgui i la proporcioni directament. Vostè pot acceptar o negar l'ús de galetes, però la majoria de navegadors accepten galetes automàticament, ja que serveix per tenir un millor servei web. També pot canviar la configuració del seu ordinador per declinar les cookies. Si es declinen és possible que no pugueu utilitzar alguns dels nostres serveis.


Enllaços a Tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs que poguessin ser del seu interès. Quan vostè cliqui en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre el lloc al qual és redirigit i per tant no som responsables dels termes o privadesa ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs tercers. Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privadesa, per la qual cosa és recomanable que els consulteu per confirmar que vostè està d'acord amb aquestes.


Control de la vostra informació personal

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l'ús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web.  Cada vegada que se us demani omplir un formulari, com el d'alta d'usuari, podeu marcar o desmarcar l'opció de rebre informació per correu electrònic.  En cas que hagueu marcat l'opció de rebre el nostre butlletí o publicitat podeu cancel·lar-la en qualsevol moment.

Aquesta companyia no vendrà, cedirà ni distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, llevat que sigui requerit per un jutge amb un ordre judicial.


Casa rural Pla de Moixons Es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privadesa en qualsevol moment.